Pelzer Element Proton Bojli

A Pelzer cég legújabb fejlesztése a bojlik területén az Element Proton bojli család. Az Element Proton gyorsabb reakciót vált ki, mint előde. A hatásos felépítés lehetővé teszi a hatóanyagok gyorsabb oldódását. Hallisztet, héjas állatokat, szúnyoglárvát, kagylókivonatot, algakivonatot tartalmaz Amino Sense Appeal hozzáadásával, hogy alacsony vízhőmérséklet mellett is maximális hatást érjünk el.

Háromféle fajtában MCS – sós, halas, RRP – fűszeres, csípős és sós, TFB – gyümölcsös, nagyon édes ízesítéssel, és 3 féle méretben 12mm, 20mm, és 28mm kerül forgalomba.

A másik Pelzer újdonság a Dumbells bojli, amely nem kerek, hanem hordóformájú bojli.

Különösen a sűrűbben horgászott vizeken számít döntőnek a sikeres fogásokhoz ez a szokatlan forma. A pontyok számára ismeretlen még, így minden esetben felveszik, mert a kerek bojlit a veszéllyel kapcsolják össze. Rövid hozzászokás után minden vízben bizalommal megeszik a pontyok. Áramló vizeken ajánlott, mivel biztonságosabban fekszik a vízfenéken.

Természetesen elkészült az új Element Proton szériához passzoló Pop up – lebegőbojli is.

Ezek az úszó bojlik szintén 3 különböző ízesítéssel kerülnek forgalomba, de csak egyféle 20mm-es méretben.
Hosszan tartó felhajtóerő és a hatóanyagok maximális oldódása jellemzi. Amino Sense Appeal-lel dúsítva. Sok esetben ideális horogcsali.

Az Element Proton bojli egy szenzációsan sikeres tesztfázison esett át!
Teszthorgászok megállapították, hogy a proton bojlik külsőre, illatra, ízre és felépítésre nem különböznek a saját magunk által készített bojliktól, így teljesen pozitív minősítést kapott. Sokan azon a véleményen vannak, hogy az Element Proton bojlik a legjobbak, amit valaha gyártottunk. A fejlesztés természetesen tovább folytatódik. Meggyőződtünk róla, hogy az új Element Proton bojli minden elképzelhető szituációban a legfogósabb pontycsalik közé sorolható.

Markus Pelzer 2010. június 17-én ezzel a bojlival csalizva fogta a 39,9 kilós tőpontyot, amely új tőponty világrekord!

A bejegyzés kategóriája: Újdonságok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.