Folyóvízre való keverékek

Ezen az oldalon olyan etetőanyag összeállításokat mutatok be, ami kimondottan a folyóvízi halaink horgászatában bizonyultak eredményesnek.
Ha van egy kipróbált, és eredményesnek bizonyult etetőanyag keveréketek, és szívesen megosztanátok a receptet másokkal is, akkor küldjétek el részemre egy rövid leírással együtt, és közzéteszem az oldalon hogy más is kipróbálhassa.

Márna horgászatához

– 2kg Maros Extra sajtos
– 1kg Maros Basic pörkölt
– 2kg mosott kavics
– 1 doboz csemege kukorica
– 0,5 liter forrázott csonti
– 0,2 liter élő csonti

A sajtos ízesítésnek, és a hozzáadott csontinak köszönhetően a márnák kedvence. Egy kis darabolt gilisztával tovább fokozhatjuk a csalogató hatást. Ha nagyon gyors vízen akarjuk használni, egy kis agyag hozzáadásával tovább nehezíthetjük keverékünket.

Paduc és márna horgászata 1

– 2kg Maros Basic pörkölt
– 1kg Maros XXL Paduc-Márna
– 1kg Kenyér (beáztatva, áttörve)
– 1 doboz csemege kukorica

Az XXL etetőanyag az olajos magok mellett sós alapanyagokat és parmezán sajtot tartalmaz, melyek a folyóvízi halak kedvencei. A kenyér a Basic pörkölt etetőanyag jobb tapadásához kell, és nem utolsó sorban a paduc kedvence is. Egy kis hozzáadott csontival még tovább javíthatjuk etetőanyagunk varázsát.

Paduc és márna horgászata 2

– 3kg Mosella Barbe
– 2kg Mosella Explosív folyóvízi
– 0,5kg Mosella Pastonchino piros
– 0,6kg Mosella Parmezánsajt
– 0,5kg Mosella Crisalis liszt
– 5kg folyami kavics
– 2 doboz csemege kukorica
– 1 liter forrázott csonti
– 0,5 liter élő csonti

Nagyon jól tapadó keverék, kimondottan gyorsabb vizekre. A parmezánsajt aromája, és a hozzáadott alapanyagok igazán vonzóvá teszik a folyóvízi halak számára.

Vélemény, hozzászólás?