Hihetetlen videó a DAM Nanoflex horgászbotról!

Az új Nanoflex horgászbot sorozat kétségkívül nagy siker! Bevezetése óta, 2009 szeptemberétől ezek a fantasztikus botok nagy érdeklődést váltottak ki a horgászpiacon világszerte. És most itt van egy bemutató videó a DAM Nanoflex pergető botról, valami, amihez foghatót még nem láthattunk!

Ezeknek az új botoknak a gyártásánál az úgynevezett nanotechnológiát alkalmazták, melynek az eredménye egy üreges bottest, amely rendkívül vékony, könnyű, gyors, és hihetetlenül erős horgászbotot eredményezett.

Ez a technológia mindenek előtt, lehetővé teszi a Nanoflex botoknak, hogy a maximális dobósúlyuknak több mint 200 szorosát felemeljük, bottörés nélkül! A klipben a Zander 20-40 grammos változatát használják, amivel egyszerűen, és csodálatos módon felemelnek 10kg-ot.

Nanoflex – név mely egyben márka jel, egyet jelent egy új és nagyon speciális technológiával, amely ma a szénszál gyártásban használatos. A nanotechnológia, főbb pozitív hatása a molekuláris szerkezetre: a nagyobb rugalmasság, a keménység, és a simaság.

NANOFLEX STRUCTURA.

A DAM Nanoflex horgászbotokat három típusban, többféle hosszban és dobósúlyban gyártják.

NANOFLEX Pisztráng és Sügér Spin M / H
Könnyű bot a sügér és a pisztráng horgászatához.
210cm és 240cm hosszúságban, 10-20gr és 15-30gr dobósúlyban

NANOFLEX Süllő Spin M / H
Közepes súlyú pergető bot a süllő horgászatához.
240cm és 270cm hosszúságban, 20-40gr és 25-50gr dobósúlyban.

NANOFLEX Pike Spin M / H
Erős bot a csuka horgászatához.
270cm és 300cm hosszúságban, 30-60gr és 40-80gr dobósúlyban.

Ezek a horgászbotok magas minőségű parafa nyéllel,integrált Fuji orsótartóval, és eredeti SIC gyűrűkkel vannak felszerelve.

A bejegyzés kategóriája: Újdonságok
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.