Shimano Baitrunner ST-FA orsó

Shimano Baitrunner ST-FA 2500

2010-es év új terméke! Shimano Baitrunner ST-FA orsó

A Shimano büszkén jelenti be az új elsőfékes Baitrunner orsókat 2500-as és 4000-es méretekben. Sikerült megfelelni annak a kihívásnak, hogy megbízható, nagyteljesítményű Baitrunner orsót készítsenek kisebb méretekben is, kiváló technikai paraméterekkel.

Ezek az apró csodák sikeresek lesznek azokon a területeken, ahol más gyártók korábbi termékei kudarcot vallottak.
A forradalmian új elsőfékes és kisméretű orsók technikai adottságai, amelyeket a Baitrunner DL-FA duó esetében láthattunk, most az alacsonyabb árkategóriában is megjelennek az új 2500-os és 4000-es Baitrunner ST-FA orsók személyében.
A kisebb méret ideális picker, vagy finomabb feeder botokhoz, vagy akár egy érzékeny süllőző bothoz.

Baitrunner ST-FA 4000

A nagyobb 4000-es méret tökéletesen illeszkedik egy pontyozó bothoz, vagy használhatjuk akár a nagyobb testű ragadozó halak horgászatához is.

Miért is választana az utánzatokat, amikor a Shimano – a valódi és eredeti Baitrunner gyártója – most ilyen magas minőségű és alacsony árfekvésű modelleket kínál.

Műszaki tulajdonságok.

A Varispeed dobemelő-, a Superstopper II visszaforgásgátló rendszerek, valamint a XT 7 orsóház és rotor, csak egy része annak a sok technikai újításnak, amelyek ezt a kifinomult nyeletőfékes orsót jellemzik.

Shimano Baitrunner ST-FA 2500 R. Ábra

–    XT-7 ház  –   Szimpla hajtókar  –  XT-7 dob  –  Cinkötvözet fröccsöntött alumínium              –    Változó sebesség  –  Super Stopper II  –  Biogrip
–    Kiegyensúlyozott forgórészek – Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő

Gyártó: Shimano, Japán

A bejegyzés kategóriája: Újdonságok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás